24 червня 2024 23:29

"Аль-Хіляль" готовий віддати велику суму за Рафінью. Тренер саудівців Жезуш намагається переконати вінгера "Барси" високою зарплатою

"Аль-Хілаль" готовий витратити велику суму на трансфер Рафіньї.


«Барселона» раніше повідомила саудівську сторону, що цінує бразильського вінгера і готова розлучитися з ним лише в тому випадку, якщо грошова пропозиція буде «астрономічною».

Мінімальна сума, яку готові обговорювати каталонці – 90 млн євро, проте вони прагнутимуть швидше до 100 млн, враховуючи відступні гравці у 400 млн євро. У минулому вони вже відмовилися продавати футболіста до Саудівської Аравії за 80 млн.

Головний тренер "Аль-Хілаля" Жорже Жезуш, зацікавлений у підписанні бразильця, отримав карт-бланш на трансфер від керівництва клубу, велика сума не є для них проблемою. Основне завдання фахівця зараз – переконати самого гравця.

Жезуш вже зв'язався з оточенням Рафіньї і повідомив, що пропозиція щодо його особистих доходів набагато перевищить зарплату, яку він наразі отримує у «Барселоні». Ідея полягає в тому, щоб дати зрозуміти футболістові, якому в грудні виповниться 28 років, що він має скористатися цією можливістю та укласти контракт, щоб отримати дуже значні гроші.

Минулого сезону Рафінья провів 28 матчів у Ла Лізі, забивши 6 голів і віддавши 9 результативних передач.